KLIK [X] 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

GEMPAR...!!!!! Akhirnya Misteri Kehilangan Pelakon Ida Nerina Kini Terbogkar...!!!! Tak Sangka Kehidupannya Amat Menyayat Hati...!!!!

loading...

Masih ingatkah anda pada kes dakwaan vide0 dan kemalangan Ida Nerina dimana dia jatuh dan mengalami kecederaan di bahagian tulang belakangnya satu ketika dahulu? Apakah yang berlaku kepada beliau selepas bercerai dengan Sharin Blackr0se dan di manakah beliau kini?

#Semua pers0alan tersebut akhirnya terjawab apabila Ida yang kini berkerusi r0da bakal menjadi juri pr0gram Liga Lawak Superstar (LLS) yang bakal disiarkan secara langsung di TV3 bermula Ahad ini. Turut bergandingan bersamanya ialah Vanida Imran dan Adlin Aman Ramlie.

Bagaimanapun, memandangkan ketidakupayaan Ida bergerak, pihak pr0duksi akan membantu pelak0n itu daripada segi pergerakannya.

"Kita tahu, Ida sudah lama tidak melibatkan diri dalam televisyen dan rasanya pasti ramai peminat merindui dia.

"Alhamdulillah, pada mulanya Ida seperti berfikir panjang untuk menerima tawaran ini tetapi akhirnya dia bersetuju untuk beri kerjasama," kata Afdlin Shauki selaku pengarah dan penerbitnya pada media di majlis pelancaran pr0gram LLS di H0tel Empire, Subang jaya, Selang0r semalam.

Liga Lawak Superstar melibatkan seramai 16 selebriti itu dibahagikan kepada lapan kumpulan antaranya Kamal Adli, Iqram Dinzly, Syafiq Kyle, Akim Ahmad, Mikael Andre, Sheera Iskandar, Riezman Khuzaimi, Qazeem N0r, Idzham Ismail, Aidil Aziz, Anas Ridzuan, Aman Nassim dan Zalif Sidek.

Ia juga melibatkan pelawak seperti Azlee (Senari0), Bell Ngasri, Aziz M. 0sman, Ilya, Hamdan, Sathiya, R0pie, Didie Alias dan Far0uk Hussein terlibat sebagai ment0r kepada peserta.

Kami percaya ramai yang merindui lak0nan aktres hebat, Ida Nerina di televisyen mahupun filem. Selepas insiden tragis yang berlaku kepada dirinya, Ida lebih selesa untuk bekerja di belakang tabir.Dengan keadaan dirinya sekarang yang berkerusi r0da, Ida se0rang wanita yang kuat dan tidak pernah melihat perkara itu sebagai halangan untuk meneruskan kehidupannya.

Tahun lalu, teater arahannya, What'll Break Y0u/Ap0calips telah dipentaskan di Pusat Seni Persembahan Kuala Lumpur (KLPac) dan mendapat sambutan menggalakkan.

Bukan hanya mengarah, Ida juga masih berlak0n dan membuat kemunculan istimewa filem terbaru arahan Datin Paduka Shuhaimi Baba, Tanda Putera sebagai Jah Sten0 selain filemSplit Gravy 0n Rice.

Hits juga difahamkan ada pihak media yang berminat mahu mengambil gambar terbarunya dalam satu majlis baru-baru ini tetapi dia men0lak dengan penuh dipl0masi.

Mengenali pelak0n yang mula dikenali menerusi filem Selubung ini, dia sememangnya cukup berahsia tentang kehidupan peribadi.

Usahkan pihak media tetapi Ida juga nampaknya meletakkan batasan buat peminat seandainya ada pertanyaan yang difikirkan begitu remeh.

Seperti mana yang ditulis dalam akaun Twitter baru-baru ini, Ida awal-awal lagi mem0h0n maaf kepada pengikut dan peminat seandainya ada s0alan yang tidak mahu dijawab.

SUMBER : TERBAIK SHARE
loading...

0 Response to "GEMPAR...!!!!! Akhirnya Misteri Kehilangan Pelakon Ida Nerina Kini Terbogkar...!!!! Tak Sangka Kehidupannya Amat Menyayat Hati...!!!!"

Post a Comment