KLIK [X] 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

Seram!!! Gadis Ini Terkejut Nampak ‘Hantu’ Dalam Gambarnya Di Kelab Malam & Lihat Apa Respon Lelaki Ni.. Memang 'Makan Dalam' Ayat Dia !!!

loading...#Seram!!! Gadis Ini Terkejut Nampak ‘Hantu’ Dalam Gambarnya Di Kelab Malam & Lihat Apa Respon Lelaki Ni.. Memang 'Makan Dalam' Ayat Dia !!!
Seorang gadis di Twitter ini telah memuat naik foto dia bersama rakannya di sebuah kelab malam di Kuala Lumpur. Rasanya masa tu ada event sasau kat sana. Tapi bila gadis ni lihat balik foto yang dimuat naik tu rupanya ada entiti atau makhluk yang tak diundang turut ada sekali dalam gambar tersebut. Boleh tahan seram juga.Tweet gadis ini dapat banyak ‘Retweet’ di Twitter dan respon lelaki ni terhadap foto gadis yang ada hantu tersebut buat kami gelak berdekah-dekah. Aduhai.. Lawak betul! Kalau fikirkan balik, masuk akal juga jawapan lelaki ni. Nak tahu apa yang mamat ni reply?

#Eh apa yang ada dalam gambar tu?#Gambar yang dimuat naik oleh gadis ni telah dapat perhatian pengguna di Twitter. Mana tak terkejut bila dapat tahu ada ‘sesuatu’ dalam gambar tu kan. Kami pun zoom sekali je malas nak tengok lama-lama. Tapi rasa seram tu hilang bila kami baca respon dari lelaki ni.. Pecah perut weh!
Oh patut la ada ‘hantu’ sebabnya..

Sumber: Twitter
sumber : http://www.ohbulan.com
loading...

0 Response to "Seram!!! Gadis Ini Terkejut Nampak ‘Hantu’ Dalam Gambarnya Di Kelab Malam & Lihat Apa Respon Lelaki Ni.. Memang 'Makan Dalam' Ayat Dia !!!"

Post a Comment