KLIK [X] 2 KALI UNTUK TUTUP Button Close

[VIDEO] 20 Tahun MERAJUK Tak Bercakap Dengan Isteri, Apa Yang Berlaku Semasa Pertemuan Buat Anak-Anak SEBAK !!!

loading...


 | HOKKAIDO, JEPUN – Otou Katayama, dari Nara, selatan Jepun, masih tinggal bersama tiga anak dan isterinya, Yumi, meskipun tidak bercakap dan hanya memberikan respon secara mengangguk atau mengomel selama 20 tahun.
#Keadaan pasangan itu didedahkan oleh anak lelakinya, Yoshiki, 18, yang menulis surat kepada sebuah program televisyen meminta mereka membantu memperbaiki keadaan itu kerana dia tidak pernah mendengar mereka berdua berbual.
 
Foto perkahwinan Otou Katayama dan Yumi
Prihatin dengan masalah itu, pihak berkenaan tampil membantu dan mengadakan pertemuan di antara Otou dan Yumi di sebuah taman di mana ia adalah temujanji pertama mereka selepas 20 tahun, sambil disaksikan oleh anak-anaknya.
#“Sudah sekian lama kita tidak bercakap. Awak sangat mengambil berat tentang anak-anak.
#“Yumi, sehingga kini awak telah mengalami banyak kesusahan. Saya mahu awak tahu bahawa saya berterima kasih untuk segala-galanya.”
#Tiga anak pasangan itu memerhati dari jauh
 
Anak sebak ibu bapanya kembali bercakap
Otou kemudian menjelaskan dia merajuk dengan Yumi kerana cemburu akan isterinya yang terlalu memberi perhatian dan penjagaan terhadap anak-anak mereka.
#“Saya seperti cemburu dan saya terus merajuk. Namun, menyesal pun sudah tiada gunakan. Saya harap selepas ini, kita akan buat segalanya bersama-sama,” katanya sambil menundukkan kepala, diikuti oleh isterinya.
Video:-
#Melihat ibu bapa mereka sudah kembali bercakap, ketiga-tiga anaknya menangis, perasaan sedih bercampur gembira bermain di hati. Anak-anak mana yang sanggup melihat ibu bapanya tidak sefahaman. Semoga menjadi pengajaran kepada pasangan yang lain. Sumber:- The Reporter
loading...

0 Response to "[VIDEO] 20 Tahun MERAJUK Tak Bercakap Dengan Isteri, Apa Yang Berlaku Semasa Pertemuan Buat Anak-Anak SEBAK !!!"

Post a Comment